Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
-Den här kommer du definitivt gilla. Igår kväll fick vi till enny favvo bland våra asiatiska rätter. om inte jag också gillat italienskt, svensk husmanskost, Indiskt, Japanskt, Libanesiskt, Vietnamesiskt
Där kompenseradesverkligen att vivarken har höst- eller sportlov. Fyllning - Apelsinchokladkräm. En av många bra saker med att gå på högskolan är att när man väl har lov, så har man väldigt långt lov
Jag äter mina antingenmed lite bär och grädde eller som toast. Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen
Piggelin tillhör ju glassarna som funnits med länge på GBs meny, en av våra favoriter faktiskt. För att fira, både semester, vinst eller vad ni nu vill fira, så kan det kanske sitta fint meden god drink
Mosa potatisarna, gärna medelvisp och vispa i mjölk, smör och äggula. Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt. En laktitsdag som dennavillvivisa upp våra senastesmaksensationer
Har faktiskt hunnit med alla dessa soppor sennyårsafton. Det jag gillar mest med soppa är att allt finns i en och samma gryta och att det motiverar mig till att äta mer grönt
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Jag hackade ner valnötter och pekannötter, men det går såklart bra medvilka nötter som helst
För när vi kommer hem från dagis och jobb, vill alla här hemma att maten ska stå på bordet NU. Vi har bestämt oss att planera våra vardagsrätter lite flitigare
Nu är det så att jag har stött på sötpotatisfalafel hos flera av min bloggkompisar (Annie, Charlotta, Ann-Louise, Pernilla) och kände att det var min tur att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.