Jag hade inte planerat middagen riktigt bra, inventerade kylskåpet och hittade en bit blomkål och en bit purjolök, så medan jag stekte biffar (fakirbiffar men med kryddpeppar, svartpeppar, lök och sojasås) kokade jag blomkålsbuketter och purjobitar några minuter i saltat vatten
En shot om dagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Häromdagen fick jag frågan i en intervju, och jag kom fram till att jag inte kunde säga något särskilt kök, men mitt hjärta klappar nog ändå lite extra för Italiensk mat kom jag fram till Vilket av världens kök tycker ni bäst om
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
God & snygg med tre lager i olika färger. Gärna dagen efter. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Det sistnämnda är världens bästa grej att starta dagen med. Det känns verkligen som att det bränner bort alla bakterier i halsen och magen och vips så är man pigg och frisk
Det vita vinet är däremot enny flaska som vi fick hem att provsmaka, vi drack det till kycklinggratängen och det gick hur bra som helst, även om det enligt instruktionerna ska passa bäst till fisk och skaldjur
Starta dagen med ennyttig grön smoothie till frukost. Smoothies ger en bra mättnad, man blir pigg, presterar bättre och får ut mer av sin eventuella träning
Vid servering ströddes nyskalade räkor över grytan. Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
God förmiddag. Ennypa salt. Igårkväll kände jag för att lyxa till det med något riktigt gott för att fira att jag jobbat sista natten på mitt sommarjobb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.