Här i stan finnstråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Dessutom träffade jag gamla vänner från förr, Håkan och Fredrik och ibland undrar man om intevärlden är väldigtliten, mensamtidigt, passionen för mat för människor samman
Vänd ner detta iäggsmeten (använd en slev, inteenvisp). Gärna dagen efter. Den här gjorde jag ihelgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Det sistnämnda är världens bästa grej att starta dagen med. Det känns verkligen som att det bränner bort alla bakterierihalsen och magen och vips så är man pigg och frisk
Starta dagen med ennyttig grön smoothietill frukost. Smoothies ger en bra mättnad, man blirpigg, presterar bättre och får ut mer av sineventuellaträning
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta iFrankrike också, särskiltiden södra delen där de har influerats av Italien
Hade det inteenvisats med att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällensmiddag på balkongen och ätit där, menvi får väl njuta av densoligautsiktengenom fönsterna istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.