Då jag blandat ihop ingredienserna till första degen, komen intresserad Sofia. Jag älskar nybakat bröd, helst ljust, med salt smör och goda pålägg, men utöver frosseriet, ett av mina karaktärsdrag, är det där med bakning inte riktigt min grej
Mat & Bak Smör. Den långa bearbetningenkommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Intervaller var bra krydda och kanske inte rätt uppladdning för långkok, men lite tjuvsmaskande på nachosen och det färska brödet så gick det fint
Jag utgick från detta recept mensom vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra ävendenna gång
Fick frågan på instagram om jag kunde lägga ut receptet så det kommer här. En halv flaska fruktsoda. Allt du gör är att hälla i läsken i glasen och tillsätta skivad citron, blåbär, is och godiset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.