Ensalladmed räkor och avocado, ljuvligt enhärlig sommardag. Känslan av att sitta utomhus och äta, då solen värmer ansiktet, att känna de små vinddragenoch alla ljuvliga ljud som följer med när man är ute
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmedbaconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Allt fräses på stekpannan ochslutligen hyvlas lite parmesan ovanpå
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Skär lökenmedansbaconen steks. Stek löken i det överblivna baconfettetoch pressa ner vitlöken. Det ska ätas frukost, lunch, middag och mellanmål hemma och det är inte alltid det enklaste att hitta på någon varmrätt både till lunch och middag alltid
Eftersom jag älskar ost så hade jag både tärnad hårdost (just nu buzzar jag Arla Köket® Tärnad ost ochden använde jag här) och smulad Gorgonzola, supergott
Lägg dem på en plåt medvitlöken, ringla olja över, krydda med salt, peppar och timjan. Skrubba betorna, dela dem om de är stora, lägg i en ugnsfast form med citronerna (halvera dom först)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.