En shot omdagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Intervaller var bra krydda och kanske inte rätt uppladdning för långkok, men lite tjuvsmaskande på nachosen och det färska brödet så gick det fint
Det sistnämnda är världens bästa grej att starta dagen med. Det känns verkligensom att det bränner bort alla bakterier i halsen och magen och vips så är man pigg och frisk
Hur motsägelsefullt det än kan låta, med tanke på matlagningensdominerande roll i mitt liv, så är det just införskaffandet av ny spis som fått stryka på foten till förmån för mer akuta angelägenheter
Det kanske inte var särskilt jättesmart att tacka ja till att baka ännu en bröllopstårta när man inte har något kök att göra det i, men jag har ju en familj som ställer upp så jag behövde inte tacka nej
Fast det är inte en biff av kött vi pratar om, vi pratar omen biff av broccoli och ost. Man kan undra varför jag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man
Ibland ändras planerna och man får enliten stund över – Typ som igår. Istället hade vi en lugn eftermiddag hemma och jag fick tid [ och lust ] att baka de där “lussebullarna“
Så här skrev en läsare till mig häromdagen. De innehåller mycket ingefära och i texten föreslås också en variantion där man tillsätter ännu mer ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.