Av någon märklig anledning blev jag sugen på FlygandeJacob. Av naturliga anledningar, det vill säga att jag nuförtidenvarken äter kyckling eller bacon, har det inte ätit rätten på sådär tjugoår
Häromdagen gjorde jag en riktig klassiker, nämligenenFlygandeJacob. Det är verkligen riktiga förkylningstider nu, tycker var och varannan människa är sjuk och hemma hos oss har vi varit lite småförkylda ända sedan i julas tycker jag
Enkelt att göra en ledig söndag, vilket jag gjorde i går samtidigt som jag grillade en kyckling som mer eller mindre helt skötte sig själv och sen fick svalna innan jag rensadeden och i dag efter jobbet sen gjorde enflygandeJacob
Gör inget att de inte är helt genomstekta. Vispa grädden, rör ner chilisås, curry och lite salt. Servera md valfritt tillbehör som en sallad eller råris
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Flygande Jakob är en riktig klassiker och med färdiggrillad kyckling och färdigkokt ris i en gratäng är det en perfekt rätt på en fredag efter en tröttsam arbetsvecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.