Rivingefäran grovt medskalen på. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friskadenna höst & vinter så tror jag den här magiskadrycken hjälper oss en bra bit på vägen
Söndagslunchens förrätt blev ensvenskklassikermedenenkellitentvist, i form av ensmakrik ost. Börja med att skala räkorna (spara gärna skalet till ett fondkok), rivparmesanen samt hacka önskad mängd dill
Dela blomkålenimindrebitar och stek i pannan på medelhög värme tillsden fått lite färg. Stek de tjocka blomkålspannkakorna i järnet på medelhög värme i smör
Sitterisolenmedenislatte och mår väldigt skönt just nu, älskar att ha balkong dagar som denna. Så när jag kom hem tyckte jag att jag förtjänade litegott, det är ju trots allt fredag
Hade det inteenvisatsmed att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällensmiddag på balkongen och ätit där, menvi får väl njuta av densoligautsiktengenom fönsterna istället
Lördagskvällen blev enväldigtmysig kväll medmiddag och filmmedmin man och min svägerska. Vi såg Black Swan och hade ganska höga förväntningar på denmed tanke på hur den har hyllats, menvi tyckte mest att den var konstig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.