Delalaxen i kuber och tillsätt tillsammans med limejuicen. )Men ett litet recept bjuder vi er på först, även detta med lägre GI, som vi hämtat inspiration till från boken "Ulrikas bästa GI-mat" av Ulrika Davidsson
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del. och vi tänkte börja med att visa er lite av de bilder som vi tog på, kanske det viktigaste från en resa, maten
Dagens middagsutmaning blev till att göra enannorlunda köttfärssås, jag tycker nämligen att jag oftast gör samma och tänkte att det idag skulle göras något helt nytt istället
Denhär soppan har en väldigt fin smak. Vitvinet och fänkålen gör att soppan har en fin efter smak och den vispade creme fraichen gör den väldigt mjuk i smak, morotschipsen ger lite tugg motstånd
Kanel, rivet äpple, agave och flagad mandel till topping. Som en uppladdning inför julafton. Fördela i skålar och toppa med kanel, rivet äpple, agave och flagad mandel
Hacka chokladen och lägg den i en bunke, koka upp grädde och slå den över chokladen. När tryffelmassan svalnat något blanda i Tyrkisk peber och slå upp i en form klädd med plastfilm
En väldoftande och annorlunda köttfärssås som får smaka av de grönsaker som den tillagas med och oregano samt lite balsamvinäger, vitlök och massor av kärlek
Häromkvällen var den son som inte gillar lasagne och den son som inte gillar svamp på annat håll och jag insåg lyckligt att jag kunde göra svamplasagne
Samtidigt som han skrev ut blodtryckssänkande medicin och andra typer läkemedel till patienten. Det är kanske inte alltid är så lätt i början, speciellt om man är van vid en annan typ av kost, men det första steget är det viktigaste steget
Det blir förresten lite bakvänt när man läser mattidningar från Sydafrika för deras årstider är ju tvärt emot våra och en hel del grönsaker växer hela året om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.