Bland annat de här sega Dajmsnitten som egentligen är en upphottad variantpå de gamla vanliga, hederliga kolasnitten, som killarna ofta vill att jag bakar
Bland annat ska jag se till att göra mer jordgubbssylt, för den jag gjorde förra året på vår egna jordgubbar är den godaste sylt jag någonsin har ätit (ursäkta om det lät som skryt)
Men oroa er inte (om ni ska bjuda) på att ingen kommer att gilla dem. På fredagar och helger vill många unna sig söta saker (vilket absolut inte är fel)
Här kommer envariantpå Jamie’s blåbärsbullar. Jag använde mitt egna recept på vetedeg, men gjorde som Jamie och fyllde bullarna med blåbär, råsocker och en klick smör
Är det någon rätt som smakar bättre på andra dagen så är det Tepsi. Hon använder lite annorlunda kryddor mot vad jag är van att Tepsi ska innehålla, men resultatet är riktigt gott
Dela degen i tre delar, rulla ut och lägg på plåt, platta till något. För ett tag sen gjorde jag Lakrits Biscotti, använde då ett recept, ur Aftonbladets och Tastelines Småkakor, som grund
Äppelmos i all ära, menden här varianten blev också jättegod. Det kan tyckas lite bökigt att skålla och skala plommonenmen det går väldigt fort och är inte alls svårt, väl värd den lilla tid man lägger ner på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.