Blanda alla torra ingredienserna i en stor bunke, gärna en med lock till. Ställ in en tom järngryta med lock i ugnen och låt grytan bli lika varm som ugnen
Receptet kommer från min eminenta bloggkompis Elin. Rör ut med lite av det ljumma vattnet och häll. Mjöla dem lätt och vrid försiktigt i en spiral och lyft över till en plåt med bakplåtspapper
Ulrik har ju redan skrivit tre eminenta bloggposter om denna snabbväxande och smakfulla växt. Men när jag väl stod där med min kasse så körde jag fast lite
Prinskorv finns det idag flera roliga varianter på ifrån bland annat Wheaty, eller varför inte göra egen efter det här eminenta receptet ifrån bloggen Veganstyle
Roligt med den kondenserade mjölken som efter kokning blir härligt kola-toffee-aktig. Lägg burken med kondenserad mjölk i en kastrull så att den är täckt med vatten
Det är längesedan nu som Lotta Lundgrens eminenta kokbok Om jag var din hemmafru kom ut men jag har inte riktigt hunnit med att prova så många recept ur den ännu
) Någon av er kallar kanske denna eminenta sås för hovmästarsås och det får ni så gärna göra, vi har alltid sagt gravlaxsås och om det egentligen är någon skillnad på de två är vi inte riktigt säkra på
Vitkål är en bra källa till bland annat folat, vitamin C och glukosinolater, som har den eminenta funktionen att kunna hjälpa kroppen att förebygga cancer
Från författaren av den eminenta boken Persiana (som nu lanseras på svenska), kommer detta härliga recept på ugnsrostad butternut squash med persisk pesto (med dill, så känns samtidigt lite svenskt), feta och granatäpplekärnor
Det var såklart min eminenta webbdesigner Johanna – enklaknep som fick rycka in och ta hela smällen. ” Igår flyttade han till min stora glädje tillbaka igen, men eftersom jag vaknade med öronvärk inklämd mellan två svettiga barn blev det ont om romantik ändå…
Receptet själv är en kombination av mitt egna grytbakade chiabröd (se länk för recept) och ett recept ur den eminenta boken Nytt bröd av Jessica Frej och Maria Blohm
För ett tag sedan gjorde jag en kycklingleverpastej med karljohan och cognac efter Annikas eminenta recept som jag inte bloggade om för att jag inte riktigt fick till en bild, men den var helt underbart god och sen dess är jag verkligen såld på kycklinglever
Själva grunden (kakan alltså) kommer ursprungligen från den eminenta boken "Kladdkakor. Börja med att småputtra konservburken med kondenserad mjölk i en kastrull fylld med vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.