Stek kantarellerna på hög värme i 2 msk smör. Smält 2 msk smör i en kastrull och blanda sedan i mjölet. Gratinera i ugnen på 250 grader tills de fått fin färg
2 dl vetemjöl. 2 msk farinsocker. 2 msk strösocker. 2½ tsk vaniljsocker. 2 ägg. 2 dl strösocker. 2 msk maizena + lite vatten att röra ut den i. Tryck ut i en springform med diameter på 24 cm. Tillaga pajbotten i ca 20-25 minuter. Ta 2/3 av jordgubbarna och skär i halvor. 2 dl vetemjöl. 2 msk farinsocker. 2 msk strösocker. 2½ tsk vaniljsocker. 2 ägg. 2 dl strösocker. 2 msk maizena + lite vatten att röra ut den i
Om jag gör detta någon mer gång, inom de närmaste 20 åren, kommer jag definitivt att byta ut burkchampinjonerna mot färska eller frysta, vilket jag tror kan ge det hela ett lyft. 3 dl mjölk eller 1 dl mjölk + 2 dl grädde. 1 - 2 tsk smör (ca 5 -10 g). Värm ugnen till 225 C. Grädda i den övre delen av ugnen i ca 25 minuter. 3 dl mjölk eller 1 dl mjölk + 2 dl grädde. 1 - 2 tsk smör (ca 5 -10 g)
2,6 dl socker2,4 dl vetemjöl200 g mörk choklad2,5 tsk bakpulverNypa salt1 ägg1 tsk vaniljsocker1,25 dl mjölk0,6 dl naturell oljaFyllning & garnityr. jag använde sådana som var inlagda i en något geléliknande blandning500 g grädde0,5 tsk vaniljsocker2 tsk socker100 g mörk chokladAtt göra. Sätt ugnen på 200 grader C. 2,6 dl socker. 2,4 dl vetemjöl. 200 g mörk choklad. 2,5 tsk bakpulver
22 oktober 2016 @ 11. 32. Lägg in i 200 grader varm ugn ganska långt ner. Soltorkade tomater/Pestoca 2 msk pesto. skriven 2016-10-2212. 000001+02. 22 oktober 2016 @ 11. 32. Lägg in i 200 grader varm ugn ganska långt ner. Soltorkade tomater/Pestoca 2 msk pesto. ca 2 msk pesto. ca 2 msk pesto
Låt degen vila 1,5-2 timmar. Värm ugnen till 250° med bakplåt i så den blir het. Grädda i 250° i 5 minuter och sänk sedan värmen till 200° och grädda brödet i 30-40 minuter (varmluft 175°). Gör en fördeg av 1 msk surdegsstart, 100 g vetemjöl, och knappt 100 g vatten 30-35°, som får stå i 12 h, alternativt använd surdegsstart direkt (se sep. 200 g surdeg*. och max 32°. 15 g (2 tsk) mörk brödsirap (jäser bort)
2 st. 2 franskbröd. På med ost och in i ugnen i 225 grader i ca 10 minuter. 2 msk creme fracihe. -Mama Skogly ♥ 2 st. 2 franskbröd tonfiskröra (se nedan). 2 msk creme fracihe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.