Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma
Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma
Lägg på apelsinsalladen och lägg på den rostade chokladen. Vissa är kanske lite skeptiska när en hör avokadosorbet som dessert men det är absolut värt att testa för det blir en fräsch och god dessert
1Lemon curd3 äggulor (från stora ägg) 1 ägg (från stort ägg) 2 citroner, finrivet skal och saft (ekologiska) 0,5 dl strösocker 25 g smör, kallt. 1Rostad vit choklad100 g vit choklad
Varvade med smält choklad ochrostad kokos och sådär riktigt spröda men med en seg och härlig kärna. Jag älskar det som tillbehör till en god glass eller som en pavlova med grädde och bär
Servera omgående med vaniljglass ochrostad vit choklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
Blanda äggvita, florsocker, vetemjöl, mandelmjöl, honung, bakpulver och salt. Ta ut och låt svalna. Riv chokladen grovt, lägg på en plåt med bakplåtspapper och sätt i ugnen
Det är en perfekt avslutning på en god middag, len, krämig, söt och alldeles ljuvlig. Här har jag gjort en riktigt vaniljstinn variant toppad med lite nötsmul, och när man tar en sked av pannacottan uppenbarar sig en liten gömma av havtornsmarmelad
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.