Jag vet förvisso inte om det är rätt att kalla den kaka, för det är en kombination av en "poke cake" (det vill säga en kaka med "hål i") och en brownie, som därefter har en chokladglasyr samt chokladvispgrädde som får den att likna
Det här är en sån där chokladkaka som slår allt annat. 1 dl kakao. 1 nypa salt. Häll kakan i en form med löstagbara kanter, grädda kakan på 175 grader i ca 30 min. 100 g 70-procentig choklad. 1 dl creme fraiche. 1 dl kakao. 1 dl kakao. 1 nypa salt. 100 g 70-procentig choklad. 1 dl creme fraiche. 1 dl kakao
Det är ju det som är så underbart med raw att det inte kan bli fel (förutom min smörgåstårta då. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Om du inte har gjort någon raw rätt, börja med en efterrätt
Vispa äggvitorna och saltet till ett hårt. fin och går att bre på kakan. *** UPDATE 2014-01-29 Hemgjord mjölkfri Nutella ***. 6 ägg, delade i gula och vita en nypa salt 125 g smör (inte margarin, smör sa jag för helvete. ) en burk Nutella (400 g) 1 msk Frangelico (Italiensk hasselnötslikör) 100 g hasselnötter 100 g mörk choklad Glasyr. 2 dl vispgrädde 200 g mörk choklad 1 msk Frangelico On top. 100 g hasselnötter. Sätt ugnen på 175 grader. diameter och grädda i typ 30-40 min tills kakan släpper sidorna på. 2014-01-29 H. 125 g smör (inte margarin, smör sa jag för helvete. ) en burk Nutella (400 g) 1 msk Frangelico (Italiensk hasselnötslikör). 100 g hasselnötter. 100 g mörk choklad Glasyr. 2 dl vispgrädde 200 g mörk choklad 1 msk Frangelico On top. ca 23 cm diameter och grädda i typ 30-40 min tills kakan släpper sidorna på
För att fira min blog blir ett år bakar jag en godaste tårta som stor i mitt bak listan jätte länge så det blir en Lite Black Forest Cake eller black forest cake version utan alkohol
Lady och Lufsentårta. Lägg smör, kakao och Coca-Cola i en kastrull och värm på medelhög värme under omrörning tills smöret smält och rör ner mjölblandningen
Man får så himla mycket bättre förståelse för det man studerar om man kan se det i praktiken. På tal om något helt annat så gjorde jag en så himla god raw cake häromdagen med smak av mango, kokos och lite passionsfrukt
Om man som jag jobbar sakta kan det vara bra att ta ut några bollar i taget ur kylen, så att de inte hinner bli rumstempererade och kletiga, för då är de svårare att arbeta med
Cake pop pinnar (går även med grillpinnar). (Gör inte bollarna för stora och tunga, då är risken nämligen större att de går sönder och trillar av pinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.