Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Salta lätt och krydda med kycklingkrydda. Tina upp och rensa dem. God aptit. Servera med ris och sallad. Lägg dem i en smord ugnsform och lägg en smörklick ovanpå varje file
Smaka av såsenoch ha till kycklingen och de rostade vitlöksklyftorna. OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, ochdärmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
Blanda crème fraiche ochmangochutney i en skål. Dela chilin på längden, kärna ur och finhacka. Rör ner curry, salt (försiktigt, inte mkt, kan också uteslutas) och lite nymald peppar
Mixa pinjekärnor, skalad vitlök, chili, olja, tomatpuré och salt. Putsa och skiva fläskfilén. Fläskfilé. Enkel ochgod - en vinnande kombination när det gäller matlagning
Blanda samman med köttfärsen. Vispa ur stekpannan med lite vatten. Red av med lite maizena. Tillsätt 1 fp matlagningsgrädde, salt och peppar. Servera med potatis 1 dl mangochutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.