Dethadevarit kul om duröstade på Junitjeji högerspalten här. Jag tycker fortfarande att böcker ochhandskrivna block är det bästa och mest praktiskanär man ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
I alla fall testa att baka den här pajen med ett tunt mandelskal, len citronkrämoch ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älskadenochjag själv önskarinnerligt att jaghade en bit kvar i kylen
Hittarduhitvia Facebook villjag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får dutips om allt från mode, mat ochinredning
Ulla var minhemkunskapslärare på högstadietochdet här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligenoch vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Jag har en tendens att överdrivaskaldjursdeleniden här soppan, allt är ju så gott, egentligen behövs det bara räkor, men imin soppa brukar detslinka ned både kräftor, pilgrimsmusslor, vanliga musslor, crabsticksoch en och annan bläckfiskring
Täck bottnen med bakplåtspapper som du smörjer med lite olja. Nu när barnen nått en vissålder behöver jaginte lyda kartan likaslaviskt längre ochvärldenbreder ut sig
Ochjagrekommendera att frysa det som blir över, för har duden kvar i kylen så är risken stor att du gör som jagoch går och norpa en bititidochotid, farligt gott minsann
Du är värd det bästa. Jag får återkomma med receptet närvi provsmakat ordentligt. Passade också på att baka moster Birgittas goda havresnittar som jagskrivit ner receptet på här tidigare
Ochjag har börjat förbereda mig så smått under kvällen för ledighetoch en kommande helg som kommer innebäranärastunder med demjag håller av, tårtkalas och annat trevligt
Ochjag tycker vikickarigångden här veckan utan krusiduller, utan pang på med en riktigtfikahit. Jag har bara ivanligordning ändrat om litei receptet och som sagt det blev väldans uppskattat, prova vetja om du har några äpplen liggandes
Man måste såklart koka det länge för att detskabli så där riktigt mört så det smälter i munnen. IngenNinaSimone, ingen Ella Fitzgeraldinte ens EdithPiaf utan bara total tystnad så jag hör vad jag tänker ochi bland tänker jagganska smarta saker ochi bland tänker jaginget alls
Vispa gulan, gräddenoch florsockret fast. Smält denvitachokladen över vattenbad. Pensla remsorna med den smälta chokladenoch kläm samman ändarna och fäst dem med ett gem så att detblir en droppe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.