När jag frågar kostklienter med långsam ämnesomsättning, som lätt lägger på sig extravikt trots att de äter “bra”, hur de äter över en dag så får jag ofta höra att de kanske helst skippar frukost och äter mer kvällstid
Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Jag är i stort sett aldrig sjuk och jag är helt övertygad om att kosten är en stor del i detta. Jag har nämnt några av dem förut, men de är ju två av dem också mina favoriter, ingefära och vitlök
Jamen det blev en liten kaka till fredagsfikan. Jag serverade den utan något till, men jag kan tänka mig att en klick grädde eller glass blir lite sådär pricken över i
Så här gör jag. Jag ska köpa sylt parafin och doppa osten i få se om det funkar. Det är inte så svårt som man kan tro, ost har man gjort i alla tider det är först nu vi har glömt bort detta hantverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.