Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Vad du än är på humör för. 3 msk mangochutney (kan uteslutas). 500 g fläskfilé 2 ½ dl créme fraiche tomat & basilika 2,5 dl créme fraiche franska örter 2 msk tomatpuré 3 msk mangochutney (kan uteslutas) 2 vitlöksklyftor 1 krm cayennepeppar 1 krm svartpeppar Valfri mängd champinjoner
detta är ju inget jag kan skryta med attatt jag är duktig på att göra fina tårtor. Häll upp i små glas eller koppar som du sköljt ur med kallt vatten innan
Men ostbricka har blivit standard på våra kalas, och det är väldigtuppskattat. Jag köpte också en påse Sukrin och kom på att jag nog måste skriva datum på den påsen så jag får se hur länge den räcker, för om jag minns rätt har jag haft den förra påsen över ett år, så man kaninte påstå att jag är storkonsument precis
Fortfarande är det några veckor kvar på sommarlovet, och många har ännu semester, så framöver kommer det säkert tillfällen för många att ge sig ut på utflykter till badstränder eller andra sommaraktiviteter, t ex så ska det bli kanonväder i helgen igen
Självklart kandu grilla både kött och grönsaker på grillen istället - men vitsen är ju att vi kan ju göra en hel del av grillmaten hemma i lägenheten också
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.