Bred ut nougaten över kakan och strö över makadamianötterna. Chokladkaka med nougat och makadamianötter200 g smör200 g finhackad mjölkchoklad1 dl strösocker1 1/2 dl råsocker3 ägg1 tsk vaniljsocker2 1/2 dl vetemjöl100 g nougat50 g finhackade, rostade makadamianötterGör så här
Hur som helst så var denna kakan väldigt god, annorlunda med nougat och makadamianötterna på. Bred ut nougaten över kakan och strö över makadamianötterna
När grönsakerna svalnat till rumstemperatur häller du över lite av kapris- och russindressingen och vänder runt tillsammans med en del av makadamianötterna och lite av örterna
36 små dragerade chokladägg. 36 små dragerade chokladägg. Jag är inte mycket av en påskfirare men jag blir alltid lite extra nöjd när det finns anledningar till att laga till något gott att äta
Makadamianötter. 1/2 dl Makadamianötter. Jag har börjat experimentera mer med min slow Cooker och på Rubies & Radishes hittade jag detta härliga recept
Hade glömt hur mycket jag älskar makadamianötter. Alltså jag har en grej, jag älskar att testa barer. Jag fick hem ett par av dessa från NU3 för ett tag sedan och testade en igår, alltså den här
Jag köpte några Kexchokladkakor som jag delade på mitten och fyllde med en mjuk marshmallowsmet smaksatt med vanilj och arrak och dragerade dem med choklad
Oftast är de dragerade med choklad, har högt sockerinnehåll, är fullproppade med tillsatser och har nästintill samma energiinnehåll som en reguljär godisbit, för att inte tala om innehållets likhet
120 g smör, rumsvarmt115 g strösocker2 ägg, lätt uppvispade1 tsk bakpulver25 g kakao 175 g florsocker90 g smör, rumsvarmt1 msk mjölk 2-3 droppar vaniljessens85 g vetemjölsmå dragerade chokladägg 1
Bred ut nougaten över kakan och strö över makadamianötterna. Sätt ugnen på 200°. Lägg ett bakplåtspapper över en springformsbotten, ca 24 cm i diameter, och fäst ringen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.