Skär skinkan i skivor, tunna eller tjocka efter eget tycke. Lägg skinkan i en smord ugnsform. Koka ihop alla ingredienser till en stuvning, allt utom ost, tomat och basilika
Skär bort den nedre delen på sparrisarna. Föväll den vita sparrisen i lättsaltat vatten i ca. Tag upp den nyförvällda sparrisen försiktigt och lägg på tallrikar
Fräs sparrisen några minuter i olivolja. Fördela sallad och sparris på portionstallrikar. 2 färska gröna sparrisar per person. 2 färska gröna sparrisar per person
Fräs sparrisen några minuter i olivolja. Fördela sallad och sparris på portionstallrikar. 2 färska gröna sparrisar per person. 2 färska gröna sparrisar per person
Variera precis som du vill. Koka sparrisen i saltat vatten i ungefär tre minuter. -) Om du köper kyld smördeg i ett enda större ark, dela upp i lagom stora fyrkanter som är tillräckligt stora för att gå upp lite över kanten på de formar du använder
Halstrad torsk med vit sparrissom primör och skumPå sparrisskalet kokar du snabbt en enkel sås under tiden som du tillagar grönsakerna i ugnen och halstrar torsken
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Bryt eller skär av den nedre träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisarna med olivolja och grilla runt om i 5-7 minuter, var försiktig så de inte bränns. 2-3 knippen sparris
Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. 1 knippe grön grön sparris (450 g). Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.