Snart midsommar hörrni, vad hände med våren. Själv har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska göra än, mer än att jag ska fira tillsammans med nära och kära
Midsommar är äntligen här igen och vår har nåt årets ljusaste tid. I en skål blandar du alla ingredienser till toppingen utom jordgubbarna och sedan monterar du ihop hela desserten i en fin glasburk
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Glad och trevlig Midsommar till er alla. Den här tårtan ska vi ha till fikat i kväll. Pinockiotårta, herrgårdstårta eller brittatårta den har många namn
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Ingredienser Portioner. 4 1 liten banan 250 g fryst mango 1 dl fryst eller färskt fruktkött från passionsfrukt 3 dl naturell yoghurt (3 %) Lägg till i inköpslistan
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
ja jag tänkte såhär till MIDSOMMAR det är så jätte gott till både mat och att lägga på mackan. har ni fått innan men vet ni gillar det så japp här kommer det
Vi hade gäster alla tre dagarna i midsommar och det grillades förstås. Såna presenter gillar den här skolfröken, mycket roligare än presenter som köpts
Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter. Spirren, de unga makrillarna, som dyker upp i fiskdisken i början på sommaren, är en ren delikatess
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.