Brutal Brewing, Matilda Kjell. *Det här inlägget är i samarbete med Brutal Brewing*. Förra veckan var jag, som jag berättade om i förra fredagens inlägg, kock på ett event som Brutal Brewing genomförde för att lansera sin nya veteöl med hallon i
Brutal Brewing, Matilda Kjell. *Det här inlägget är i samarbete med Brutal Brewing*. Igår förrgår kväll genomförde Brutal Brewing ett mindre pressevent för en ny öl i sin Raw Law serie i deras bryggkällare i Vårby i Stockholm med mig som kock
Jag var jättesjuk och fick ligga kvar på sjukhuset i flera veckor med antibiotikadropp, men när jag så småningom frisknade till så pass att jag kunde äta kom de söta nunnorna varje morgon - frasande och styvstärkta i sina stora dok - och frågade vad jag ville ha till mat
Nu är snart W på ingång, M följde med en kompis hem från fritids och ska hämtas upp borta på Timmerspelet, och sen blir det Putte i parken tillsammans med Hilde och company och resten av Karlstad antar jag
Till denna rätt ska det vara den sorten som heter ”Nam dok mai” eller Guldmango/Golden mango. Den här sorten doftar ljuvlig, som blommor… alltså ”dok mai”
Ett riktigt bra recept från Tina men jag har tagit bort pepparroten. 1 broccoli i bitar 2 stjälkar blekselleri 1 dl mandel, gärna rostad 1-1,5 dl parmesan 1-1,5 dl olivolja 2 vitlöksklyftor 1 nypa salt Mixa till en härlig pesto i matberedare
Jays U-Jays Wireless Bluetooth-headset, i neutral svart färg som finns hos Kjell & Company. Mias bokhörna håller i den bokrelaterade Helgfrågan, och den här veckan undrar hon vad vi önskar oss i julklapp
När svägerskan och jag, efter en julkryddad café latte, gick för att se Charles Dickens "A Christmas Carol" med The English Theatre Company på Maxim föll passande nog stora snöflingor
On Tuesday, a moving company will pack our belongings and send them to Singapore by sea freight. Kåldolmar gillar jag, men jag har faktiskt inte gjort egna, tills nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.