This classic hummus recipe is quick, easy to make and it tastes delicious. 2 - 4 tablespoon water for consistency. If the mixture is too thick, add some water, 1 tablespoon at a time, until the desired consistencyis reached
Gäller ju att passa på när solen visar sig från sin bästa sida. Men innan jag drog iväg på alla dessa äventyr så var det givetvis frukost, och idag åt jag en smoothiebowl
Tack alla för en fantastisk kväll. Sorry for my English, I'm really not good at it but I try. Roll the pastry into crushed ostbådar and decorate with lemon, prawns, lumpfish roe and dill
Blir klassiskt med en söndagsstek & efter det en fruktsallad. Eftersom vi gör två stekar var jag tvungen att låna in en extra stekgryta… men jag fick låna en gigantisk gryta istället som räckte till båda stekarna
Därefter blir det kokt ål med potatis och senapssås, å en lille en. Sedan tar man sig glatt ann den ljuvligt knaperstekta ålen och ett potatismos from heaven med smör och sirapshåla
Marcus tyckte då inte om skaldjur och jag gillar inte rått kött eller rå fisk. Kom med tips och förslag på hur vi kunde utförma menyn och förutom att laga och leverera maten kunde han ordna med serveringspersonal (som också var helt fantastiskt proffsiga och duktiga
Bryt massan med kniv eller en ballongvisp så att den delar sig i ca 1 cm stora bitar. 10 l mjölk 1 dl filmjölk 1 dl yoghurt 3 ml löpe (jag tog ½ msk till en halv sats ost, förklarar varför längre ner i inlägget) havssalt Gör så här Värm mjölken till 36 grader i en stor gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.