Finhacka rödlöken och tillsätt den. Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Jag gav ju er lite tips på olika smaksättningar för gravadlax i ett tidigare inlägg, idag gjorde jag en klassiskt gravadlax, dvs med smaksättningen vitpeppar och dill
Jag har nyligen upptäckt att Bong har nytt recept på buljongtärningar utan konstiga tillsatser. Sök MatSkap på en bit lax och koka lite ris är verkligen snabbmat
Till midsommar gjorde jag en omgång gravadlax. Till jul gravar jag alltid lax och gör då flera olika varianter, jag gör en sån här "vanlig" och sen gör jag en smaksatt t
Till middag invigde Leif ny-grillen med att grilla färsk lax - så himla gott och fräscht. Sån enkel festmiddag, tilllaxen serverade vi kokt potatis, sallad, smör o bröd och en kall romsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.