Dillkött II
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kalv- eller lammkött av bog
  • vatten
  • 2 tsk salt per liter vatten
  • 1 gul lök, i klyftor
  • 1 morot, i bitar
  • 10 vitpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • dillkvistar
  • 1 äggula + 1/2 dl vispgrädde
  • 4 dl buljong
  • 2 msk vetemjöl+ vatten
  • 1 tsk ättiksprit (12% syra) eller 1/2 citron, pressad saft
  • 1 msk strösocker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald
  • 1 dl dill, fint skuren

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.