Godast är den som dipp med knapriga pitachips att doppa i – mums. I Europa är det vanligt med take-away ställen som serverar hummuswraps, och då är det enkelt att få en vegoversion
Servera medpitachips. Vi äter med ögonen, eller hur. Denna gången gjorde jag små pitachips. Den här skålen fyllde jag med allt jag älskar och färgerna gjorde mig så glad
Hela familjen längtar till stugan nu, med utefrukost i pyjamas, promenader i skogen, fiske från båten, sandstranden där man kan bygga oändligt många sandslott
länkkärlek med mattema. Här kommer ett par finfina länktips med tema mat att kolla in till helgen. Och när ni ändå gör det kan ni passa på att kolla i arkivet efter andra såna här smarta middagslösningar, de brukar heta något i stil med "att få ihop matvardagen" samt vilket tema inlägget har
I mitten ser ni Canki, en vitost-yoghurt-röra med mynta. En påse krispiga pitachips (som självklart görs av Bosphorus själva) ingår i erbjudandet och finns i två olika smaker
Lägg paprikorna i en skål och täck över med plastfolie och låt svalna tills de går att hantera. Lägg bitarna i en mixer eller matberedare tillsammans med bröd, valnötter, tomatpuré, citronsaft, socker, spiskummin och hälften av oljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.