Smeten räcker till en riktigt fet tårta som gräddas i tre delar, 180 grader varmluft, ca 15 min vardera, eller till 15-30 cupcakes, beroende på storlek
Vi bjöd på hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil's food cake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jag göra den igen skulle jag nog minska på glasyren)
Igår var en urmysig kväll med Mia och Kristin. Vi frossade i den här fantastiska chokladkakan. 200 g smör3 dl ljust muscovadosocker1 dl ljus sirap4 st ägg3 dl mjölk5 dl mjöl1
Eftersom Devil's food cake är min favorit chokladtårta så fick det bli en spinoff av den tårtan =D. Min vän Rikard och hans fru Susanne ska ha en bebis och dessutom fyllde Susanne år för några dagar sedan så detta var tvunget att firas =)
Imorgon ska det bli en liten påsktårta och några påskdekorerade cupcakes. Alldeles för länge har jag velat göra Devil's food cake eftersom alla pratar om den
En av tårtorna blev denna chokladtårta inspirerad av den amerikanska kakan Devil's food cake. För ett tag sedan fyllde min äldsta lillasyster 6 år och hon beställde två tårtor till kalaset
Tårtbottens recept kommer från hennes blogg också (fast det är inte hon som skapat recepten) och innehåller alltså DevilsFood-cake och Saftig Vaniljkaka-botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.