Om ni gillar lakrits och inte besökt den mässan någon gång så kan jag starkt rekommendera den. Som ni säkert förstått så älskar jag lakrits, helst saltlakrits
Även detta är en magisk smakupplevelse. Frityrsmeten är ofta bara vatten och mjöl som man snabbt vänder fisken i, så att den inte tar upp för mycket olja och blir svårtsmält (italienarna är smått besatta av matsmältning)
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Nu undrar du säkert över proportionerna, för detta resulterar i en minst sagt stabbig stuvning. Vid detta första tillfälle lät jag mig inspireras av de hummercocotter vi åt på nyår (receptet kommer
detta är ju inget jag kan skryta med att att jag är duktig på att göra fina tårtor. Vi brukar dock ha en fin gul tårta till påsk, men äran för den får hel min farbror Göran ta på sig
För även lakritsdagen infaller idag. Dessa choklad- och valnötsbollar med smak av lakrits tipsar jag gärna om ytterligare en gång då jag tycker de är helt fantastiskt goda
Den uppmärksamme ser nu att dettainte är en bild på varken Wasabisill eller Freddy. Snart är det dags att börja lägga in sill, vi har några nya recept som vi tänkte vi skulle ta och prova innan det är tid att fixa sillinläggningar till julafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.