En helg när livet ärsådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Men nog om detta vi får göra så gott vi kan, kommer nog att bli en del. Jag har blivit lärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever inte som man lär utan det blir inte fisk så ofta till middag
Jamen då måste du bara baka denhär drömtårtan med jordgubbsmousse och chokladglasyr. Jag smörjer alltid bakplåtspappret med smör vilket gör att tårtan inte fastnar, utan då är det easy peasylätt att dra av bakplåtspappret
Kör detta i din råsaftscentrifug och du har en god och nyttig juicen. Se till att du har detta hemma. Men idag vet man att rödbetan ären vän för den som vill äta hälsosamt
Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid dennatiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Detta till trots fungerar rätten lika bra en mörk kväll i januari. Förmodligen tycker jag så, därför jag vet att den följs av februari och mars, ytterligare två av de månader som jag upplever som årets tyngsta
En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi regelbundet återkommer till, alltid lagar med stor förväntan, och gärna bjuder vänner och bekanta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.