När jagvar hemma hos min väninna Mona för några dagar sedan, bjöd hon på de har rutorna och jag hann knappt svälja den första tuggan innan jag gastade att det här receptet måste jag ha, alltså sååå goda
Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
För middagen fick alla varsin och istället för förrätt bjöd jag på lite skaldjurstapas. Ja ja, ett par drinkar sippade jag bevisligen i mig (nu är inte hela brickan till mig då kan jag tillägga
vi skulle kunna kalla det för en variation på den förra gratängen. Jag uppmanar alla att pröva detta - det fungerar garanterat lika bra ovanpå en laxfilé, om du inte får tag på eller uppskattar röding
Vi klarar oss ju fint med vår Gröna låda verkar det som, så varför inte. Vi funderar på om det inte är så att vi lika gärna kan sälja/skänka våra kokböcker och göra plats för andra böcker i vår bokhylla
När jagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.