Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Stek ett smakprov och krydda mera sen om det behövs. Det är såna gånger jag är tacksam över köttfärs. Eftersom helgen skulle vara fylld av bakning och kalas hade jag bestämt mej för att ha enkel matlagning
Om jag ska tro på Bondepraktikan så kommer det bli regn större delen av september och hittills har det inte slagit fel, det har kommit störtskurar varje dag sedan september började
Detvar Mannen som fick ange riktningen för hur den här middagen blev. Därifrån var inte vägen lång till de här fyllda godsakerna och han blev mer än nöjd med slutresultatet, och jag också faktiskt
Svartpeppar. Lägg i en bunke och strö över. sida eller använd en grönsakssvarv om du har. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Salt och peppar. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Salt och peppar. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Forma ovala "korvar" och trä genom ett spett. Jag är nog en sådan person som gillar att veta och helst av allt ha förberet kvällens mat redan kvällen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.