Här är det lite av en kylskåpsrensning somdet så ofta blir när det är just soppa på menyn, ett perfekta sätt att ta hand om den där förskrämda palsternackan som lämnats kvar och ge en ensam stjälkselleri lite uppmärksamhet
Somomdet vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Jag köper ibland hem ingredienser somjag inte har någon direkt plan för och sedan får jag se vad det blir
Bönorna har nämligen mixats så det ser ut som köttfärs. Tillsätt tomatkross, tomatpuré, balsamvinäger samt kryddor och låt det puttra ihop några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.