Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varitmedomdet en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
En dag gjorde jag nämligen en jättegryta medtomatsås och det förändrade min värld. De här påsarna kan jag sedan använda som bas i köttfärssås (quornfärssås) och därmed slipper jag göra sånt där avancerat som att komma på hur jag ska krydda maten
Jag skuttade fram om dagarna och ville dela med av detta underbara med alla. Men på hösten sedan blev jag gravid med Lillebror och då skrek min kropp efter pasta och bröd, men nu försöker jag sakta hitta tillbaka utan någon detox
Förutsättningen för att kunna laga det här är att man bland sina köksattiraljer finner en ångtillsats d v s en slags korg som kan ställas i en kastrull med lite kokande vatten i botten
Smaka av med salt, jag tycker det är gott med rejäl sälta i kryddsmör. Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
Men det behöver man inte bekymra sig om så mycket, för COOP har i samarbete med matinspiratören Sara Begner tagit fram en hel receptbroschyr med massa läckra rätter inför årets Melodifestival
Men efter min egna upplevelse av bakning under barndomen så bjuder jag alltid in Zack och Leah att vara med och baka – och jag tycker inte att det gör så mycket omdet blir lite stökigt
Det har varit en hel del olika jobb på senaste. Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiff med lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som veganskt och i det nya post-Formbar färs Sverige
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.