Japp detskadetbli nu, med ett som det känns långt påsklov framför oss. Och idag är det dessutom våffeldagen och vi är hela stora familjen tillsammans så jag ska få mammas våfflor
När jag var liten hände detganska ofta att vi åt efterrätt. Potatis, som jag skar i klyftor, sötpotatis, lättkokt broccoli, körsbärstomat, lök och kycklingfile som jag först låtit få lite färg och stekyta i stekpannan
Vanlig kyckling tycker jag är så smaklös och tråkig och det är helt klart värt de extra kronorna som majskycklingen kostar om den blir så här mycket bättre
så skulle det utan tvekan vara min hemkokta choklad & lakritskola med flingsalt. Gör såhär. Den är så god att det faktiskt är helt omöjligt att bara ta en bit…
Vid servering, lägg en klick vaniljkräm på marängen, toppa med grädde och färska bär. Vilken underbar eftermiddag det varit, solen kom fram och det blev nästan för varmt att vara på verandan
Om man ska äta den rå, ska den helst masseras i olja och citron. Tillagas den blir den riktigt god. För någon som är sugen på pasta är dethärdet rätta botemedlet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.