Det är med andra ord precis som med allt annat, det är pengarna som styr här och det ligger i alldeles för mångas intresse att vi människor fortsatt ska äta den skräpmat som vi äter och gärna lite till
Och som jag nämnde, så använder jag dethär receptet så gott som varje gång jag bakar bullar. Igår bakade jag faslagsbullar första gången för i år, här hemma,
Såklart tillbringar jag en hel del tid i köket under de här månaderna, bakar och lagar mat, inte så konstigt kanske, för det finns nästan inget mysigare än att tända massor av ljus, sätta på en panna kaffe och njuta av en smarrig kaka när mörkret faller utanför fönstret, myspys på högsta nivå liksom
Krydda med salt och nymald svartpeppar. I detsenaste numret av Lantliv mat&vin hittade jag dethär receptet som visade sig vara bland det godaste jag ätit
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.