Så fruktansvärt gott och det är just kontrasten som är dethärliga. Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
På tal om att stoppa äpplen i det ena och det andra, måste jag bara påminna om dessa kanel- och ingefärsstekta äpplen, som serveras med yoghurt och hasselnötter
Testade att göra en egen macadamia- o chokladvariant häromdagen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
Igår beställde dottern Quesadillas, så det har vi mumsat på i kväll. Nu har vi hällt upp ett glas av det vita vinet jag öppnade igår till fiskfilén jag lagade,
Här är det verkligen av största vikt att degvätskan är kall, så inte friktionen gör degen för varm. Jag är väldigt förtjust i Dinkel, både för dess bakegenskaper och dess smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.