För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök. Dela fläsk i tunna skivor och stek på medelhög värme tills de har fått fin färg och avgett mycket utav fettet
Innan servering så toppar du varje filé med tunnt skivad rödlök och ett par skivor stekt bacon. Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Det kommer att drickas mången sådan här flaska i Casa Olmås i sommar. Det dricks ju rosé till dethär och jag valde två sorter som för mig var nya nämligen
De somnade nästan stoppmätta här i soffan sen. Detärvadjag kallar nyttigt och billig snabbmat. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Har läst att man kan även använda den i Whisky Sours. Om du har extra aquafaba över, frys den. Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.