Grodan i egen hög person, visst är etiketten rätt häftig. Jodå, nu händerdet saker må ni tro. Vi blev nästan lite rädda igårkväll när vi satt och åt mat och det small till ganska högt, det lät som ett skott som sköts iväg när de skjuter varandra på tv
Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagen med
Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och det är ju en dag som vi skruvar möbler
Jättegod och lär bli tillbehör till det mesta under veckan. "Mamma kan vi inte grilla. " Klart man blir sugen när vårluften för med sig den goda doften av grillat mellan trädgårdarna
Eftersom det var första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort. Det blev en typisk brittisk Victoria sponge, den smaskiga chokladkakan med bästa frostingen samt citroncupcakes med lemoncurdgrädde
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Här i svarta huset ska det lagas mat, dukas och fixas med efterrätt. Förmodligen kan du inte hålla dig bara till en bit, jag kunde det inte i alla fall men å andra sidan, för mycket av det goda kan bara vara underbart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.