Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Baradet vore skäl nog för mig att boffa in en ångugn i köket. Vi fick äran att testa Electrolux ångugnar och typiskt så är det en sådan ångugn jag nu drömmer om att sätta in i köket
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
"Men mamma, bara för attmangör en dum grej betyder inte detattman är en dum person. Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet ochdet här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Kanske det enklaste men samtidigt finaste tipset, gör någon glad med hjärtan i frukostfilen. Dessa hjärtformade klubbor är lätta attgöra men blir en finfin present
Eftersom vi har en vara hemma ochgöra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast detdär var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker attman borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Men som sagt, det var visst i Kungsladugård, Majorna, bara ett stenkast härifrån, de första odlingarna av rabarbern i Sverige fanns, så jag gissar det är därför de trivs så bra här på gården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.