Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillredde det
Ibland blirdetinte riktigt sommantänktsig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttit fint i den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog detsom saknades
Ibland så blirdetinte så himla lyckat när man mojjar och håller på. Nog för att det blev gott, men det såg inte så frestande ut så det va med stor skepsis som vi smakade på rätten både jag och gubben
Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar
Här är en tröja som visar det för hela världen. Här är en film som visar hur bakproffset och författaren Martin Johansson snor till sina fina kanelsnurror
Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss. ) Idag hardet varit riktigt söndagskänlsa, med en lång och lite sen frukost, lite pulkaåkning med barnen och film med lördagsgodis
Det här med hur mycket vitlök, spiskummin och salt man vill ha, det är trots allt en ren smaksak. Vi har faktiskt några recept som vi upptäckte i just denna tidning, och ett av dem är detsom under årens lopp utveklats till vår morotsdipp
Själv lär jag inte hinna baka några, då det är en sådan dag idag. Finns säkert mycket att säga om traditionernas varande eller ickevarande, men avhåller mig från det och tänkte istället serva er med recept på semlor och modernare varianter av desamma
Varmrätt blir även det en klassiker, i alla fall i detta hus. Vispa i smöret så att såsen blir blank. Hittade ett recept på en sida som passande nog heter cremebrulee
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Köttet blir underbart gott och mört och får sen koka en stund strimlat i den goda såsen innan den serverades hos oss en fredagskväll som en slags tackorätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.