Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så attden inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Det har varit en lugn och skön förmiddag och lunchen är precis avklarad, framför tv. När jag stod framför spegeln tidigare i dag så kunde jag själv se attdet försvunnit en del under bysten och kring midjan/magen
Mendet är bara att göra det bästa av situationen för det vänder väl snart. Så för att vända en tråkdag till något betydligt roligare fick detblien dag köket, bland kastruller, vispar och en massa gottigt, bara sånt som gör mig på betydligt bättre humör
Häll i filmjölken och det smälta smöret och rör ihop till en deg. Degenblir ganska kletig först, men när man har arbetat den på köksbänken ett tag blirden smidig
Alltså enbotten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blirdeten riktig hit… eller snarare en homerun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.