Detbörjar närma sig jul med stormsteg. Ska nog vara ärlig och säga att jag många gånger kan tycka att själva julafton kan bli lite överskattat, men visst är det stämmning
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Kör i mixern tills detbörjar få grön färg, smaka av med ev. Nu kommer det ytterligare ett inlägg om inlagd sill, men vi lovar att det blir det sista på ett tag nu, i alla fall fram till julen nalkas
Eftersom det var första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort. Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen
Nu när detbörjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Krydda och tillsätt övriga ingredienser och låt koka ett par minuter. Hittade detta receptet från Arla på ett paket vispgrädde, men jag gjorde om det en aning
Pinjekotten börjar öppna sig, kottfjällen ligger vid sidan om. Jodå, nu händer det saker må ni tro. Vi blev nästan lite rädda igårkväll när vi satt och åt mat och det small till ganska högt, det lät som ett skott som sköts iväg när de skjuter varandra på tv
Förgrodda i ljust fönster börjar de bli redo att stoppa i jorden. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Det är då grillkvällarna börjar med alla feta dippar och såser. Nu grönskar det såväl inne som ute. Det hände under senaste dygnet och därmed är det sommar
Om jag som nu i förra veckan hade problem med myrkrypningar i benen, är det mycket snabbare avhjälpt med att smörja in benen med magnesium-gel eller magnesiumlotion eller olja än att äta magnesiumtabletter
Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blir det mycket annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.