Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Något jag uppskattar när det kommer till lunch är att det går snabbt. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och det är ju en dag som vi skruvar möbler
Jättegod och lär bli tillbehör till det mesta under veckan. "Mamma kan vi inte grilla. " Klart man blir sugen när vårluften för med sig den goda doften av grillat mellan trädgårdarna
– Jag tycker själv att jag har detbästa receptet på hur en tunnbrödsrulle ska smaka. Som pris kommer vinnaren att få se sin tunnbrödsrulle säljas på Fazers restauranger Bistro A runtom i landet tidigt nästa år
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.