Vetemjöl. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
På min bloggvän Hannas blogg Matarkivet, hittar ännu ett recept på grillad njurtapp. Jag kan verkligen rekommendera er att testa detta, det var verkligen hur gott som helst
Jag älska pistagebullar det var riktigt gott. Nu jagvet varför min kompis säger så hehe. Tillsätt lite vetemjöl i taget och arbeta samman till en smidig deg
Ja det gjorde det ialla fall förr så jag håller mig till det gamla namnet en stund till. Jag gjorde en variant med choklad och en med citron, till citronsmak använde jag citronsaft i fyllningen och gul karamellfärg i makronen
I och med det kom jag på att jag måste tipsa dig om detbästa rengöringsmedlet, för allt egentligen. Har flera recept att dela med mig av, men så blir det när jag testar flera saker, ta kort och sen inte hinner sätta mig och redigera och skriva om dem
När jagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat. Ni får ursäkta att bilden inte är optimal, men detta inlägg är en räddningsaktion
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.