Det andra är Shepherd's pie på mitt sätt. Så är det bara. Antagligen har min variant inte mycket gemensamt med en "äkta" fåraherdens paj men moset ovanpå tror jag i alla fall stämmer
Det tar några minuter extra jämfört med att bara ta fram bröd och pålägg eller hälla upp yoghurt i en skål, men det har man igen flera gånger om eftersom man spar tid på att slippa tjata ner varje tugga av smörgåsen
När köttet är färdigmarinerat plockas det upp ur påsen och torkas av. Låter bra mycket bättre på engelska, där köttdelen kallas Butcher´s Steak, Hanger steak eller Flat iron steak
Visste ni att det är kladdkakans dag idag. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker att det var en värdig vinnare
Med sjuka barn hemma så är det bra med lite pyssel. Jag letade fram ett recept på "trolldeg" som jag sparat sen jag hängde på öppna förskolan med Norah(ganska länge sedan med andra ord)
Jesper Dahl, som arbetat många år i köket hos bla Leif Mannerström, visade oss hur vi skulle få ut fint kött från benen på den lilla halva grisen där påbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.