Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar defår vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion medde frukter somde vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vi har viltveckor härpågästgivaregården och detinnebär att min norrbottniska ådra får förgylla köket några veckor - här bjuds detpå renskav gjord på rökt renfilé, hjortinnerfilé med skogsvampsås, kalvreninnanlår med en härlig pepprig sky och ugnsbakad potatis i buljong, rencarpaccio, löjromscreme, lingonmousse, chokladtårtamed hjortron, rapphöns i portvin och älgfärswallenbergare
Gott blir det om det serveras medbär vid sidan om. Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Tag ut glaset ur kylen och placera i varmt vatten medpannacottan i
Lämna en orörd degkant överst därdegen ska fästa så att rullen håller ihop. Lägg bitarnamedsnittytanuppåtpå en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper
Här skiner solen från en klarblå himmel och jagär rädd för att det inte kommer att bli så många storverk gjorda, varken i köket eller någon annanstansDet gäller att passa på och njutamedandet varar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.