Kan tänka mig att även yngre generationer skulle uppskatta dethär. Dagar när inspirationen inte ligger på topp och jag känner mig lite "sådär" rent allmänt försöker jag tänka på ett himla bra citat
1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°
Jag gillar pajer men detärinte så ofta jag gör dem, de är perfekta att ta till när man har många gäster… en buffé med olika pajer ärinte så dumt, då kan man ta vad man gillar
Får du inte till en bra stekgrad på kycklingen så spelar det ingen roll hur mycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då är rätten helt enkelt förstörd
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
När köttet ärfärdigmarinerat plockas det upp ur påsen och torkas av. Låter bra mycket bättre på engelska, där köttdelen kallas Butcher´s Steak, Hanger steak eller Flat iron steak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.