Jag bjöd hem ett par kompisar i fredags. Det brukar kräva ungefär 209 veckors framförhållning för att vi ska hitta en dag då alla kan, därför blev jag förvånad och självklart glad när det visade sig att min spontana inbjudan gick hem hos dessa båda damer
Fläskfilégryta med potatis och champinjoner. Hej allesammans från sjukstugan. Tänkte att jag skulle försöka bjuda er på ett litet livstecken från denna sidan skärmen
För ett par somrar sedan var jag på en föreläsning med Gertrud Edström (lokal företagare och författare av boken Naturens skafferi) som vill inspirera oss människor att återta kunskapen om de råvaror som växer i vår natur
Lätt ovärt att vakna 05. 30 när man egentligen har sovmorgon. Men vi kickar igång dagen med två koppar kaffe (minst) och ett avsnitt (minst) av Desperate housewives
Nyfiken som jag är valde jag att baka eget glutenfritt bröd i torsdags i min ”gluten sanering”. Har läst runt lite och har man en mage som redan är ur balans kan det snabba på läkningen om man avstår gluten ett tag
Fördelen med att vara egen företagare är att man själv bestämmer när man ska jobba, nackdelen att varje ledig stund kostar pengar, som jag tyvärr inte har, men återhämtning är viktigt, så imorgon tänker jag helga vilodagen
Det finns nog inget som känns bättre för själen än att baka. Nu när jag har fyllt mitt skafferi med en hel del roliga verktyg och tillbehör så är det roligare än någonsin
Såhär i mellandagarna är det dags att fundera på hur mycket mer man kan äta innan man spricker. Jag tänker förstås på vad man ska trycka i sig på nyårsafton
Hej vänner. De senaste veckorna har varit hektiska. Riktigt jävla hektiska faktiskt. Jag har börjat på ett nytt jobb, som är väldigt roligt och utmanande, men som verkligen suger musten ur en och som har gjort mig akut osugen på att sätta mig och skriva om kvällarna när jag kommer hem
Är lite sugen på att tända en brasa i kväll, fryser ända in i märgen. Klassen har idag varit på skogsutflykt, och där vi var regnade det stundtals och inte var det varmt heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.