Lägg betan därefter på ett fat som tål värme och håll den/dem varma till servering, betan/betorna kan med fördel penslas med lite olivolja så att det inte torkar ut så länge det hålls varma
Lägg i hönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. Servera soppan med bröd. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fint strimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Kokamorötterochpurjolök i vatten 5 min
Det finns olika varianter påden klassiska läskande vindrinken men det här är vårt eget enkelt favoritreceptpå spansk sangria som smakar underbart gottochden drickan är en av varm vår- eller sommardagabsolutafavoritdrycker
De tinar innan lunchoch ger såklart en viss kyla under tiden. Vad du kan ta med dig som mellanmål eller lunchberor ju mycket på vad du har för möjligheter att till att kyla ned eller tillaga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.