Jag älskar när den röda tonen i löken ändrar färg och blir sådär vackert rosa. Tills dess tänkte jag bjuda på picklad rödlök som jag ofta använder som tillbehör till tacos, indiskt eller grillat
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Lägg den i plastpåse i kylskåpet en timma. För några år sedan bjöd min sambos moster oss på dessa kakor när vi var och hälsade på och jag tog med mig receptet hem
Lägg betan därefter på ett fat som tål värme och håll den/dem varma till servering, betan/betorna kan med fördel penslas med lite olivolja så att det inte torkar ut så länge det hålls varma
Det finns olika varianter påden klassiska läskande vindrinken men det här är vårt eget enkelt favoritrecept på spansk sangria som smakar underbart gott och den drickan är en av varm vår- eller sommardag absoluta favoritdrycker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.